De lente. De tijd van verandering in de natuur en een nieuw kleurenpallet in je kleerkast. Welke lentekleuren draag jij vanaf maart naar het werk, naar school of tijdens je vrije tijd? Voor jullie nog een raadsel, maar geen zorgen. Wij maken je voor 21 maart helemaal lenteproof. Beginnen doen we met het overlopen van de nieuwe kleuren.

Kleurenpallet 1: pastel all the way.

Geel, groen of paars. Heerlijke frisse lentekleuren die ons doen denken aan zonnige dagen. In de verschillende collecties op Dansaert Park zie je ze terugkomen. Een oranje jas op een jeans of een gele rok met een speels bloesje. Voor welke combinatie ga jij? Durf dit seizoen kleur te brengen in je outfits.

lentekleuren 1: pastel

Kleurenpallet 2: een zachte zomer

Zijn deze opvallende kleuren niet helemaal jouw ding? Geen enkel probleem. Er is nog genoeg keuze in de waaier aan kleuren voor lente/zomer 2021. Mooie basic kleuren zoals gebroken wit, zacht oranje en groen kunnen een mogelijke match zijn. Je kan ze terugvinden in de Deux by Eline de Munck collectie bij Zeb op Dansaert Park. Ook in de mannencollecties zien we ze terugkomen. Spreek daarom goed af wie wat wanneer gaat dragen.

Lentekleuren 2: soft summer

Kleurenpallet 3: Contrast

Oranje, blauw, groen of roze. Ook deze contrasterende kleuren krijgen een plaats in je garderobe tijdens de lente/zomer. We zien het terugkomen in weelderige bloemenprints, blazers, kleedjes,… Zelfs met je ondergoed kan je helemaal in de mode zijn.

Lentekleuren 3: contrast

Ga je voor pastel tinten, zachte of contrasterende kleuren? We denken dat jij dit het beste kan bepalen door een bezoek te brengen aan onze winkels. Kom naar Dansaert Park om de verschillende nieuwe collecties te ontdekken. Wij zijn alvast benieuwd met welke kleuren jij naar huis gaat. Spring ook gerust eens binnen in onze nieuwste winkel Bike Republic.