2020 is een bijzonder jaar dat door velen zo snel mogelijk wil vergeten worden, maar eerst komt de mooiste tijd van het jaar er nog aan. Deze kerst zullen we natuurlijk wel veel kleiner en intiemer vieren samen met onze bubbel. Toch mogen er geen pakjes ontbreken onder de kerstboom. Plan dus een momentje in jouw agenda voor kerstshoppen.

Wat staat er op de wishlist van je broer, zus, nonkel, tante…? Bereid je alvast voor op je pakjesjacht met de cadeautrends 2020 voor kerst.

P.S: vrijdag 27 november is het Black Friday.

1. Shop lokaal

Tijdens de voorbije coronaperiode hebben vele mensen de lokale handelaars uit hun dorp, gemeente of stad ontdekt en weten te waarderen. Ook vele kozen ervoor om enkel nog Belgische producten te kopen. Deze trend zet zich ook verder in de kerstcadeaus voor 2020. De perfecte cadeaus scoor je bij Belgische merken zoals Jbc en ZEB op.

2. Personaliseer er op los

Gepersonaliseerde geschenken vindt iedereen leuk om te krijgen. Het geeft je vaak een opkikkertje en een extra goed gevoel als je het krijgt van een goede vriend, vrienden of familielid. Leg het dus zeker ook onder je kerstboom!

3. Duurzame cadeaus

Doordat we veel tijd thuis hebben doorgebracht, hebben mensen ook meer tijd gehad om na te denken over zaken zoals het milieu. Duurzame producten zijn een nieuwe cadeautrend geworden. De ideale winkel hiervoor is natuurlijk Bio-Planet.

Cadeautip: de herbruikbare waterfles van dopper.

4. Wellness & selfcare

Af en toe hebben we allemaal nood aan een moment voor onszelf: een ontspanndend bad nemen, een luilekker avondje tv kijken, … Zelfs een dag van thuis werken in heerlijke lounge wear kan ontspannend werken. Je kan deze vinden bij Hunkemöller.

5. Cadeabonnen

Schenk jouw geliefde, familie of vriend een cadeaubon van zijn/haar favoriete winkel op Dansaert Park!

 

Tussen al deze trends zit er ongetwijfeld een cadeau voor iedereen  die je nauw aan het hart ligt.

Happy Christmas shopping! ????