De zomer van de #staycation is een feit. Er zijn een aantal landen waar we terug welkom zijn, maar het grootste deel van de bevolking zal de vakantie in eigen land doorbrengen. Maar je hoeft helemaal niet in een ander land te zijn om leuke activiteiten te doen. Dansaert park heeft er alvast enkele opgelijst.

1. Een dagje shoppen

De soldenperiode is dan wel opgeschoven naar augustus, toch kan je bij heel wat retailers al genieten van summer deals met kortingen tot -70%. Dit is ook het geval bij de retailers op Dansaert park. Om je zomervakantie goed te starten mag een bezoekje dan ook zeker niet ontbreken in jouw vakantieplanning. Ontdek hier de openingsuren.

Om iedereen een veilige shopervaring te laten beleven gelden er op Dansaert park een aantal maatregelen. We helpen ze jou graag nog even opfrissen:

1. Draag een mondmasker
2. Kom alleen winkelen
3. Ontsmet je handen
4. Betaal contactloos
5. Hou 1,5 meter afstand

2. The secret ingredient is Love

Tijdens de lockdown periode was koken en bakken een echte hype onder de Belgen. We gingen allemaal massaal bloem, gist en andere ingrediënten kopen. Waarom deze trend niet verder zetten tijdens je vakantie? Bio-Planet heeft heel wat leuke receptjes van dessertjes die je kan uitproberen. Een toffe activiteit voor zowel alleen als samen met de kids of je partner te doen. Daarna kan je heerlijk samen genieten met je bubbel van al dat lekkers.

3. Aye, aye captain

Kunnen we jou deze zomer terugvinden aan de kust voor een welverdiende vakantie? Naast lange strandwandelingen en veel ijsjes kan je ook het maken van strandbloemen op de planning zetten. Dankzij de eenvoudige  instructies van Ava maak je zonder problemen samen met je kids de koningin van de strandbloemen, genaamd Niña. Van zodra de strandbloemen klaar zijn, kan je ze gaan verkopen op de zeedijk. Deze activiteit is voor vele ouders pure nostalgie.

Heb jij nog leuke activiteiten gepland deze zomer in ons eigen Belgenland? Deel ze met Dansaert Park op Facebook door ons een privébericht te sturen, te taggen of de hashtag te gebruiken #dansaertpark. Wie weet staat jouw tip deze zomer dan wel op onze social media te pronken.

Happy summer!